Alamanuia casters luga togafitiga ma uiga

Uo oe na fa'aogaina ta'avale e iloa uma e tagata uma o ituaiga uma o fa'amau fa'atauga fa'apisinisi e togafitia i luga;pe o lau fa'amau fa'apipi'i fa'amau po'o fa'amau fa'apipi'i, fa'amea fa'ameamea pe aisea e faia ai le fa'atutuina o puipui?E mafua ona o le stent e faia i le u'amea po o le sila uamea, ma i lo tatou faaaogaina i aso taitasi, ona o le u'amea po o le uamea faigofie oxidized ma le okesene ma faia ai le stent elea atoa, aafia ai luga ma le faaaogaina masani, o le mafuaaga lea e tele caster. e tatau i tagata gaosi oloa ona fa'apipi'i stent pe a uma togafitiga i luga.O nisi nei o auala masani o togafitiga o luga ma o latou uiga.

Electroplating: Electroplating e ala i le electrolysis, uamea uamea e teuina i luga o le mea faigaluega e fausia ai se vaega o ata uʻamea.Electroplating e mafai ona faia le pito i luga o le caster ma se luster metallic, faʻaleleia le ofuina o le teteʻe ma faʻalauteleina le ola tautua.O le lanu ma le mafiafia o le laulau faʻapipiʻi e mafai ona fetuunai e tusa ai ma manaoga o tagata faatau.

1702619745360

2. Anodizing: Anodizing o se ituaiga o togafitiga electrochemical, lea e faia ai le uamea i luga o le uʻamea corrosion-tetete ma abrasion-tetee e ala i le faia o se oxide ata i luga o le alumini, magnesium, zinc ma isi metals.O le anodic oxidation surface treatment o loʻo i ai le lelei o le anti-scratch performance, ma i le taimi lava e tasi, o le lanu e mauoa ma foliga matagofie.

3. Fufulu vali: Fa'avali vali o le fa'afefeina lea o le vali i luga o le mea faigaluega e ala i le fana e fai ai se vaega o le ata puipui.O le vali vali e mafai ona fai ai lanu eseese ma lanu eseese e faʻaleleia ai le matagofie o le oloa.O le fa'afefeteina o le vali e lelei le pipii ma le ofuina, ae atonu e le tutusa luga.

4. Galvanizing: Galvanizing o le teuina o ion zinc i luga o le mea faigaluega e fausia ai se ata manifinifi o le zinc alloy e ala i le electrolysis.Zinc plateing e mafai ona faʻaleleia ai le pala ma faʻaofuofu teteʻe o luga o le caster ma faaumiumi le ola tautua.O le lanu o le galvanized layer e masani lava o le siliva-paʻepaʻe, o loʻo i ai se tikeri faʻapitoa o mea faʻalelei.

5. palasitika spraying: palasitika spraying togafitiga e ala i le compressed ea e fausia ai se tafe malosi ea, o le a utaina i totonu o le atigipusa o le paʻu i le gutu fana fana, i luma o le gutu fana fana o le malosi electrostatic maualuga-voltage, le fa'avaeina o se malae eletise.O le ufiufi o le paʻu pe a uma le eletise eletise lava ia o le a tauaveina foi se tau eletise, i lalo o le gaioiga o le malosi eletise, o le paʻu o loʻo molia o le a tosina mai e le faʻafeagai polarity workpiece, ina ia mafai ona faʻamautu le paʻu i luga o le mea faigaluega.O le lelei o le faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻiina e le palasitika e sili ona lelei, ma o le foliga vaaia e mafai ona oʻo atu i le vasega 9, ma o le a sili atu le lelei o le anti-corrosion.Zhuo Ye manganese casters uamea ma lenei togafitiga.

图片22

O loʻo taʻua i luga o auala masani o togafitiga luga o fale gaosi oloa ma o latou uiga.Pe a filifilia le togafitiga luga o casters, e tatau ona e filifilia le togafitiga talafeagai e tusa ai ma faʻataʻitaʻiga faʻapitoa faʻaoga, le faʻaogaina o le siosiomaga ma manaoga o tagata faatau.


Taimi meli: Tes-15-2023